Over Seniorweb Nuenen

SeniorWeb Nuenen is een onafhankelijke stichting bedoeld om 50-plussers d.m.v. cursussen, workshops en helpdesk wegwijs te maken met Windows-computers, Android-tablets en iPads.
Ze is gehuisvest in een multifunctionele ruimte in Bibliotheek Dommeldal.

SeniorWeb Nuenen is aangesloten bij het landelijke SeniorWeb.
Het lidmaatschap van (landelijk) SeniorWeb biedt de voordelen van interessante nieuwsbrieven en online ondersteuning. Aanmelding hiervoor is mogelijk via www.seniorweb.nl

Nieuwe of vernieuwde cursussen in het cursusjaar 2018-2019:

   • MAC cursus, werken met een Apple computer
   • Android smartphone/tablet: Startcursus 4 lessen + Vervolgcursus 4 lessen
   • Klik & Tik: maak op uw eigen tempo kennis met de computer
   • Werken met de DigiD, hoe gaan we in de toekomst om met de e-overheid
   • Doe meer met Windows 10, zowel voor beginners als voor gevorderden

Deze laatste cursussen komen in de plaats van de “oude” Windows Basis- Internet- en Opfriscursussen.
Ook de fotobewerkingscursussen Fotoalbums en Digitale Camera staan natuurlijk weer op het programma, net als de iPad/iPhone beginners- en vervolgcursus.

HELPDESK:
Om de drempel naar ons lokaal zo laag mogelijk te houden is de helpdesk ook dit seizoen weer geheel gratis (zie rubriek “Helpdesk“)

COMPUTER CAFÉ
In samenwerking met Bibliotheek Dommeldal wordt elke donderdagochtend een Computercafé georganiseerd waarop telkens een ander onderwerp behandeld wordt (zie *Computercafé*).

 

 

 

Meer informatie over bovenstaande activiteiten en de mogelijkheid om in te schrijven voor een van de cursussen is er op onze open dag.

Telefonische informatie over cursussen en inschrijvingen kunt u ook verkrijgen bij: Mw. Mart Lokker, tel. 040-2840219, op werkdagen tussen 17:00 en 18:00 uur